Virtuozok

A Huawei beleszeretett a Virtuózokba

A vállalat mindent megtesz, hogy a Virtuózok Kínában is elterjedjen 

Budapest, 2016. április 15. – A Duna Televízión ma este induló, fiatal komolyzenei tehetségkutató műsor, a Virtuózok szereplői és missziója a Huawei Technologies hazai képviselőit is elbűvölte, ezért a kínai távközlési óriásvállalatnak szándékában áll minden tőle telhetőt megtenni azért, hogy ez a műsor minél szélesebb körben elterjedjen Kínában.

„Bármilyen furcsán hangzik, a Virtuózok kis és tini versenyzői és a vállalatunk ugyanabban mutat valami rendkívülit, kreatívat és egyedit. Ez pedig nem más, mint a hullámok, a rezgések világa.” – mondta Zheng Weifeng, a Huawei magyarországi vezérigazgatója – „Ez a műsor arra ösztönzi a fiatal tehetségeket országszerte, hogy kövessék álmaikat és nap mint nap mindent megtegyenek azért, hogy nagyszerűbbek legyenek és ezáltal elérjék céljaikat. Ez összhangban van a Huawei értékeivel és jelmondatával is: Make it possible! Ráadásul a Kodály-módszer, amelynek segítségével nemcsak ezek a fiatalok, hanem valamennyi magyar gyerek tanulja a zenét, ma a világon a távol-keleti országokban a legnépszerűbb. A kínai gyökerű Huawei így mindent megtesz azért, hogy tovább segítse a Virtuózok tehetségeinek és a műsornak ismertebbé válását például Kínában.”

Peller Mariann, a Virtuózok producere és licensztulajdonosa örömmel fogadta a távközlési vállalat megkeresését, amely épp az idén április elején bejelentett, első nemzetközi sikereket tovább segíti.

 

Sajtókapcsolat:

Gecse Mariann
kommunikációs igazgató
Huawei Technologies Hungary Kft.
H 1138 Budapest, Népfürdő utca 22.
mariann.krajczarne.gecse@huawei.com
Bereczki Annamária
senior account manager
Pressinform Kft.
Telefon: (+36 1) 470-2052
bereczki@pressinform.hu

A Huaweiről

A Huawei a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai szállítója,2015. évi forgalma több, mint 62 milliárd dollár volt. A vállalat célja, hogy egy jobban összekapcsolt világ megteremtésével gazdagabbá tegye az emberek életét, és növelje az általuk használt gépek hatékonyságát, felelős társadalmi szereplőként, az információs társadalom megvalósítójaként működjön, és hozzájáruljon az iparág fejlődéséhez. Mint az ügyfélközpontú innovációk és a szilárd együttműködés elkötelezett híve, a Huawei munkája során egymáshoz szorosan kapcsolódó előnyöket hozott létre a telekommunikációs hálózatok és eszközök alkalmazásában, illetve a felhő alapú számítástechnika területén. Létfontosságúnak tartja a maximális értékek megteremtését a mobilszolgáltatók, vállalatok és a fogyasztók számára, mindezt versenyképes megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtva valósítja meg. Termékei 170 országban és régióban vannak jelen, így ezeket a világ népességének több mint egyharmada használja.

A cég Magyarországon budapesti irányítással 2005-től működik, itteni, európai hatáskörű gyártási- és logisztikai központtal, amelyek bővítése folyamatos.
További információ: www.huawei.hu, www.huawei.com