Huawei Watch Elegant

A Huawei bemutatta a Watch hölgyek számára tervezett verzióit

A vállalat a Swarovskival közösen készítette az új Watch Jewelt és Elegantot

 

Las Vegas, Egyesült Államok, 2016. január 5. – A Huawei fogyasztói üzletága a 2016-os CES (Consumer Electronics Show) szórakoztatóelektronikai kiállításon bemutatta a Watch prémium okosóra új verzióit, amelyeket a vállalat a Swarovski ékszer csoportjának együttműködésével készített, a hölgyek számára.

 

Időtlen szépség, bármilyen alkalomra

A Huawei Watch tavaly bemutatott három verziójához most két új változat csatlakozik, amelyeket nők számára fejlesztett a gyártó. A Huawei Watch Jewel rózsaaranyozott tokját 1.5 mm-es 68 darab Swarovski Zirconia kristály díszíti, így ez a legragyogóbb okosóra a piacon.

A letisztultabb stílus kedvelői számára a Huawei Watch Elegant a kitűnő választás.

Huawei Watch Elegant fehér szíjjal

A Huawei Watch két új verziója gyöngyfehér és zafírkék színekben, eredeti olasz bőrszíjakkal lesznek elérhetők, több mint 40, a Watch eredeti verzióin is elérhető, cserélhető számlappal, illetve 10 exkluzív, hölgyeknek tervezett dizájnnal.

Huawei Watch Jewel kék, „Ruby Blue” szíjjal

 

Huawei Watch, a divat és a technológia találkozása

A Huawei Watch eredeti verzióihoz hasonlóan a Jewel és az Elegant változatokat is a klasszikus svájci órák inspirálták, kerek, 44 mm-es számlapjukat karcolásmentes zafírkristály borítja. Mindkét modell hidegen kovácsolt rozsdamentes acélból, aranyozott rózsa-arany borítással készült, biztosítva ezzel a tartósságukat.

Mindkét verzión Android Wear™ fut, a készülékek Android és iOS kompatibilisek. Amellett, hogy értesíti viselőjét az érkező hívásokról, üzenetekről és emailekről, a Watch – Bluetooth kapcsolatának köszönhetően – offline zenehallgatásra is alkalmas. A telefonon futó alkalmazásokat, mint például zenelejátszást és a navigációt hangutasítások segítségével is irányíthatjuk az okosórán keresztül, így az tökéletes társunk lehet futás, edzés közben. A Watch pulzusmérője pontosan működik, 6-tengelyes mozgásérzékelője nyomon követi aktivitásunkat.

Elérhetőség és kiegészítők

Az új Jewel és Elegant verziók 2016 márciusától lesznek elérhetők több mint 20 országban és régióban, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Argentínában, Ausztráliában, Brazíliában, Dániában, Dél-Koreában, Finnországban, Franciaországban, a Fülöp-szigeteken, Hong Kongban, Japánban, Kanadában, Németországban, Norvégiában, Olaszországban, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban, Szingapúrban, az Egyesült Arab Emirátusokban és várhatóan Magyarországon is.

Sajtókapcsolat:

Ament Amarilla

Marketing Manager

Huawei Technologies Hungary Kft.

H‑1138 Budapest, Népfürdő utca 22.

amarilla.ament@huawei.com

Bereczki Annamária

senior account manager

Pressinform Kft.

Telefon: (+36 1) 470-2052

bereczki@pressinform.hu

A Huawei Device-ról

A több mint 170 országban jelen levő Huawei termékeit és szolgáltatásait a világ népességének közel egyharmada használja. A Huawei a világ harmadik legnagyobb okostelefon szállítója a globális kiszállítások alapján 2014-ben. A vállalat 16 kutatás-fejlesztési központot működtet világszerte, többek között az Egyesült Államokban, Németországban, Svédországban, Franciaországban, Olaszországban, Oroszországban, Indiában és Kínában. A Huawei fogyasztói üzletága egyike a Huawei Technologies Co. Ltd. három üzletágának, amely okostelefonokat, mobil szélessávú eszközöket, otthoni készülékeket és a készülékekhez tartozó szoftvereket kínál és fejleszt ügyfeleinek. Az információs és telekommunikációs technológiák területén szerzett több mint 20 éves tapasztalat, kiterjedt nemzetközi hálózat és az üzleti partnerekkel kialakított szoros kapcsolat révén a Huawei Device a legújabb fejlesztéseket kínálja a felhasználók számára.

További információért kérem, látogasson el a Huawei Fogyasztói Üzletág weboldalára:

http://consumer.huawei.com/hu/

Illetve kövesse nyomon cégünk híreit a Huawei Device Hungary Facebook és Instagram oldalán:

http://www.facebook.com/HuaweiDeviceHungary

https://instagram.com/huaweidevicehungary

Swarovski

A Swarovski páratlan minőséget, művészi kidolgozást és kreativitást kínál. 1895-ben alapította Ausztriában Daniel Swarovski, ékszer és lakásdekorációs termékeket, kiegészítőket készít és forgalmaz, A Swarovski Crystal Business idén ünnepli 120. évfordulóját, a világ 170 országában körülbelül 2560 üzlettel, több mint 25 000 alkalmazottal és mintegy 2,33 milliárd eurós bevétellel. Testvérvállalataival, az optikai készülékeket gyártó Swarovski Optikkal és a kristálycsiszoló és vágó felszereléseket kínáló Tyrolittal együtt alkotják a Swarovski Csoportot. 2014-ben a cégcsoport mintegy 3 milliárd eurós bevételt generált, és több mint 30 000 embert alkalmazott. 2012-ben megalapították a Swarovski Alapítványt, amelynek célja, hogy a cég alapítójának, a filantróp Daniel Swarovskinak állítson emléket. Küldetése a kreativitás és a kultúra támogatása, a jólét elősegítése és a természeti források megőrzése.

www.swarovskigroup.com