A Huawei “Make it possible” 4G LTE-es bemutatója a CES 2014-en

Éljen a 4G LTE kapcsolati lehetőséggel, felhasználva a Huawei 4G LTE készülék kínálatát

Las Vegas, U.S.A., 2014. január 7.: Huawei, vezető globális info-kommunikációs (ICT) megoldás szolgáltató a mai napon bemutatta a 4G LTE technológiára épülő készülékeit a Consumer Electronics Show 2014, szórakoztatóelektronikai seregszemlén, így például az új zászlóshajó okostelefonját, a Huawei Ascend Mate2 4G készüléket, az ME909T telematikai megoldását és az LTE Cat4 készülékeket. A cég azt is elárulta, hogy tavaly 52 millió darab okostelefont értékesített.

– Kivételes év volt a 2013-as a végfelhasználókra koncentráló Huawei Consumer Business Group számára – mondta Richard Yu, a Huawei Consumer Business Group (Fogyasztói Üzleti Csoport) vezérigazgatója –  és minden esélyünk megvan rá, hogy éves összesítésben elérjük a több, mint 52 millió okostelefon eladást, ami 60 százalékot meghaladó növekedés 2012-höz képest. Richard Yu azt is elmondta, 2014-ben erre a sikerre építenek és sorozatban mutatnak majd be újabb 4G LTE termékeket, úgy, mint a HUAWEI Ascend Mate2 4G-t is.

– Nagy izgalommal mutatjuk be 4G LTE termékeink első sorozatát az új évben a CES 2014 kiállításon – mondta Colin Giles, a Huawei Consumer Business Group ügyvezető alelnöke. – Ahogy a felhasználók egyre nagyobb tömege igényli a nagyobb sebességet, a nagyobb teljesítményt és a hosszabb rendelkezésre állást, tovább folytatjuk, izgalmas, új termékek és megoldások széles választékának bevezetését.

A január 7-14. Között zajló CES 2014 kiállításon Huawei bemutatja 4G LTE okostelefonját, telematikai megoldásait és mobil szélessávú (MBB) készülékeit, ideértve az alábbiakat:

  • HUAWEI Ascend Mate2 4G : egy új szuperteljesítményű okostelefon, nagyobb teljesítményt és nagyobb képernyőt kínál az embereknek szerte a világon, hogy minden pillanatot megragadhassanak. A 4G LTE funkcionalitású készülék, 6.1-hüvelykes IPS képernyővel, 4050 mAh[1] akkumulátorral és 5-megapixeles előretekintő kamerával tökéletes a mozifilmek villámgyors letöltésére vagy munka-fájlok feltöltésére, teljesítménye pedig elég 3 film megnézésére vagy 100 óra zene meghallgatására egyetlen feltöltéssel. A HUAWEI Ascend Mate2 4G nagyteljesítményű négymagos 1.6 GHz sebességű processzorral rendelkezik és a Huawei saját védett Emotion UI 2.0[2] felhasználói felülettel biztosítja az egyszerű saját képernyő egyedi kialakítását, a multi-tasking szolgáltatásokat és a könnyű hozzáférést az alkalmazásokhoz.
    • a HUAWEI ME909T bevezetésére 2013. december 4-én került sor, ez egy sokoldalú, jövő generációs jármű-modul, amely az autósoknak számos szolgáltatást kínál: hozzáférést menet közben a globális navigációs rendszerhez (GNSS), a vészhívási lehetőségekhez (eCall), forgalmi információkhoz és az időjárási hírekhez. A HUAWEI ME909T 4G LTE Cat3 nagysebességű összeköttetést biztosít, akár 100Mbps szinten is, ultragyors mobil böngészéssel a világhálón. A modul megbízható és rugalmas, tervezése és gyártása az önműködő készülékekkel foglalkozó elektronikai tanács Q100 (Automotive Electronics Council Q100) és a TS 16949 önműködő készülékekre vonatkozó minőségi irányítási szabvány (TS 16949 Automotive Industry Quality Management Standard) előírásainak megfelelően történt, ellenáll a kemény feltételeknek, így a szélsőséges hőmérsékleteknek, a nagy sebességnek és a bizonytalan energiaellátásnak.

 

4G LTE technológiájú készülékválasztékával és a Huawei LTE hálózati szolgáltatási tapasztalataival, a Huawei Consumer Business Group komoly eséllyel tör vezető szerepre a 4G LTE korszakában.

  • A Huawei világelső volt az SD-kártya méretű 3G vezeték nélküli modem, a HUAWEI E2130/E2131 bevezetésében, akár 21 Mbps letöltési és 5.76 Mbps feltöltési sebességekkel. Praktikus eszköz a táblagépekhez, a hordozható laptop-okhoz és kamerákhoz, ez biztosítja az azonnali plug and play kapcsolatot és megosztást, bárhol és bármikor.

 

A Huawei Consumer Business Group-ról

A Huawei termékei és szolgáltatásai 2012. végén már a világ 140 országában voltak elérhetőek, a világ lakosságának több mint egyharmada tartozik ügyfelei közé. A Huawei ezen túlmenően több, mint 16 K + F központot hozott létre szerte a világon, olyan országokban, mint az Egyesült Államok, Németország, Svédország, Oroszország, India és Kína. A Huawei három üzleti csoportjának egyikeként, a Huawei Consumer Business Group (BG) termékek széles választékát állítja elő, ideértve a mobil szélessávú (MBB) készülékeket, otthoni berendezéseket, mobil telefonokat és felhő-technológiai szolgáltatásokat. A Huawei Consumer BG fiatal, fejlődő csoport, 2013. harmadik negyedévében okostelefon eladásaival 3. volt a világon. A Huawei Consumer BG elkötelezetten teljesíti a lehetetlent is, a kommunikáció révén gazdagabbá teszi az emberek életét, egyre több emberhez juttatva el a technológia előnyeit és örömét szerte a világon.

További információ elérhető a Huawei Consumer BG online kapcsolatán: consumer.huawei.com/en/
A Huawei Consumer BG híreit követheti:
Facebook: facebook.com/huaweidevice
Twitter: twitter.com/HuaweiDevice
Google+: plus.google.com/+HuaweiDevice
YouTube: youtube.com/user/HuaweiDeviceCo
Flickr: flickr.com/photos/huaweidevice

 


[1] Csak referencia célból, a tényleges akkumulátor mérete régiónként változhat
[2] Csak referencia céljából, az Emotion UI 2.0 elérhetősége régiónként változhat