A Huawei teljes LTE készülékportfoliót mutatott be a Consumer Electronic Show-n (CES)

Termékbemutató, fókuszban a Huawei Ascend P lte készülék, a Huawei első, LTE okostelefonja

2012.01.19. – A Huawei LTE kiállító standja a CES-en lehetőséget nyújt arra, hogy a cég teljes LTE készülékportfolióját egy helyen tekintsék meg az érdeklődők. A bemutató fő attrakciója kétség kívül a Huawei Ascend P1 lte, a Huawei legújabb okostelefonjának negyedik generációs mobilkommunikációra képes változata. A nagyteljesítményű, kétmagos 1.5G processzoron futó, 4,3”-os Super AMOLED kijelzővel felszerelt Huawei Ascend P1 lte készüléken a legújabb LTE technológia előnyeit és a példátlanul gyors adatátvitelt próbálhatja ki a közönség.

A Huawei, a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai megoldás (ICT) szállítója a CES 2012. alkalmával prezentálta teljes Long Term Evolution (LTE, azaz negyedik generációs, mobilkommunikációs) készülék-portfolióját, kiemelve első LTE okostelefonját, a Huawei Ascend P1 lte-t. A cég a legújabb LTE modemjét, az E3276-ot és LTE routerjét, az E5776-ot is ugyanitt mutatta be. Összesen kilenc LTE terminált vonultatott fel a rendezvényen.

Az LTE-re koncentráló, kutatás-fejlesztési törekvések 2004-es kezdeményezése óta a Huawei a világ egyik vezető vállalata az LTE technológiai fejlesztések és az LTE technológia kereskedelmi terjesztése terén. A kínai székhelyű multinacionális vállalat tagja minden az LTE szabványosításával foglalkozó szervezetnek, és a cég képviselői fontos poziciókat töltenek be számos, LTE-vel foglalkozó, szakmai szövetségben. A Huawei szerepe az LTE fejlesztésekben nemcsak jónéhány iparági újdonságot hozott, de elősegítette a legújabb mobilkommunikációs technológia globális kereskedelmi forgalomba hozatalát is. Sőt, például a cég vezető pozicióját az LTE szabványok,  szabadalmak terén is a 2011. októberéig világszerte elindított 35 kereskedelmi  LTE hálózatból 18 a Huawei eszközein működött.

A multinacionális vállalat elkötelezettsége az LTE technológia terjesztésében egyértelmű, a kulcsrakész LTE megoldások szállítása a végfelhasználók LTE terminálokkal való ellátását is tartalmazza.

A Huawei LTE kiállító standja a CES-en lehetőséget nyújt arra, hogy a cég teljes LTE készülékportfolióját egy helyen tekintsék meg az érdeklődők. A bemutató fő attrakciója kétség kívül a Huawei Ascend P1 lte, a Huawei legújabb okostelefonjának LTE-képes változata. A nagyteljesítményű, kétmagos 1.5G processzoron futó, 4,3”-os Super AMOLED kijelzővel felszerelt Huawei Ascend P1 lte készüléken a legújabb LTE technológia előnyeit és a példátlanul gyors adatátvitelt lehet kipróbálni.

A kiállításon látható az E3276, a Huawei legújabb LTE modemje, és az E5776, a gyártó legújabb LTE routerje is. Mindkét készülék az LTE 4 kategóriát támogatja,  max. 150 Mbps letöltési és 50 Mbps feltöltési sebességeket lehetővé téve. A Huawei az első gyártó, aki LTE Category 4-képes készüléket mutat be, ezekkel a termékekkel tapasztalhatóak először a legújabb szabvány nyújtotta előnyök.

Emellett a CES-en látható először a Huawei E392 LTE modem, ami a világ első LTE TDD /FDD /UMTS/ GSM multi-mode USB modemje; a Huawei E397B, amit majd Dél-Amerikában vezetnek be; és a Huawei E398, a világ első triple-mode LTE modemje.

Az E589, egy LTE, 3G, és 2G-t is támogató multi-mode router az egyetlen további kiállított LTE router.

A Huawei EM920 – at — egy LTE modult – is Las Vegasban mutatták be, csak úgy mint a B593-at, a világ első LTE TDD szabványú nagysebességű routerét, amely az LTE TDD és FDD-t is támogatja, max. 100 Mbps letöltési és 50 Mbps feltöltési sebességeket biztosítva legfeljebb 32 WiFi felhasználónak vagy az asztali számítógépeknek a LAN portokon.

 

A Huawei Device-ról

A Huawei Device kínai székhelyű multinacionális vállalat, a Huawei Technologies részlege. Ajánlatai, úgy mint a mobiltelefonok, a  szélessávú mobil- és otthoni elérést biztosító eszközök bizonyítják a Huawei Technologies felhasználókra fordított figyelmét és elkötelezettségét a felhasználóbarát mobil internetes élmény biztosítására. A 2011-es év végén a Huawei Device a világ több, mint 500 operátorát szolgálta ki termékeivel.

További információkért, kérjük látogasson el a Huawei Device weboldalára: www.huaweidevice.com
Twitter: www.twitter.com/HuaweiDevice
YouTube: www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCo
Flickr: www.flickr.com/huaweidevice

További információ:

 

Jakab Emese
marketing manager
termékinformációk
+36 30 415 6333 

Gecse Mariann,
PR manager
vállalati hírek
+36 30 637 85 26