Már több mint 3 milliárd ügyfél adatait kezeli a Huawei SDM megoldása

Budapest, 2014. január 10. – A Huawei Technologies, az információs és telekommunikációs technológiák (ICT) egyik vezető globális szállítója bejelentette, hogy előfizetők adatait kezelő megoldása, a SingleSDB átlépte a 3 milliárdos ügyfélszámot. A SingleSDB-t több mint 290 távközlési vállalat használja a világ 130 országában.

A Huawei SingleSDB egy olyan teljes körű felhasználói adatmenedzsment-megoldás (SDM – subscriber data management), amely segítséget nyújt a távközlési szolgáltatók, a mobilhálózatok üzemeltetői számára az egyre növekvő mennyiségű előfizetői és egyéb ügyféladat kezelésében. A Huawei megoldása hozzájárul az üzemeltetési költségek csökkentéséhez, fokozza a hatékonyságot és felgyorsítja az innovációs folyamatot, így végeredményben érték- és nyereségnövelő.

A Huawei SingleSDB-t több mint 290 mobilhálózat-szolgáltató használja a világ 130 országában, így az egyik vezető SDM terméknek számít a piacon. Rendkívül sokoldalúan alkalmazható többek között a negyedik generációs vezeték nélküli adatátvitel (LTE), az LTE hálózatokon keresztül nyújtott hangszolgáltatás (VoLTE), az engedélyezés és számlázás szabályozása (Policy Control and Charging – PCC), a gép és gép közötti kommunikáció (M2M), a személyazonosság-kezelés, a Rich Communications Suite (RCS), a mobilinternet, a hozzáadott értéket biztosító szolgáltatások és a felhasználói élménymenedzsment területén. A rendkívül stabil felépítésnek, illetve a professzionális üzemeltető és karbantartó csapatnak köszönhetően a Huawei SingleSDB az elmúlt hat évben egyetlen alkalommal sem produkált komoly működési hibát, ezzel új minőségi mércét állítva fel az iparágban.

A Big Data korszaka lehetőséget nyújt a mobilszolgáltatóknak arra, hogy még több előnyre tegyenek szert az előfizetők adatainak elemzéséből, és hatékonyan felhasználják azokat saját szolgáltatásaik fejlesztéséhez. A Huawei SingleSDB ehhez olyan nélkülözhetetlen technológiát és funkciókat biztosít számukra, mint az egységes személyazonosság-kezelés, az adatösszevonás, a felhasználóközpontú adategyesítés, a dinamikus ügyfélgyűjtés vagy a keresőmotor. Ezen funkciók révén a szolgáltatók növelhetik működési hatékonyságukat, javíthatják a felhasználói élményt, valamint új üzleti lehetőségeket teremthetnek.

A Huaweiről

A kínai székhelyű Huawei Technologies Co. mobil- és telekommunikációs eszközöket, valamint hálózati berendezéseket gyártó vállalat. A multinacionális társaság a világ 50 vezető szolgáltatójából 45-öt tudhat ügyfelei között, így a Föld lakosságának egyharmada tartozik a Huawei közvetlen vagy közvetett fogyasztója közé. 150 országban 150 ezer dolgozónk állítja elő az ügyfelek – többek között városok, közművállalatok – egyedi igényei szerint gyártott, innovatív termékeket. Árbevételünk 2012-ben 35,4 milliárd dollár volt, amelynek 13 százalékát kutatás-fejlesztésre fordítjuk.

A jövőben is kulcsfontosságú eszközeinket és rendszereinket globális hatáskörű kutatási és fejlesztőközpontjainkban – többek között az indiai Bengalaruban, az egyesült államokbeli Szilícium-völgyben és Dallasban, a kínai Pekingben, Sanghajban, Nankingban, Sencsenben – fejlesztjük ki. Cégünk Magyarországon budapesti központtal 2005-től működik, Pécsett és Komáromban pedig egész Európát termékeinkkel ellátó összeszerelő központot (Huawei Europe Supply Center), illetve Biatorbágyon szintén európai hatáskörű logisztikai központot üzemeltetünk (Huawei Europe Logistic Center). Magyarországi tevékenységünk bővítése folyamatos.

További információk a www.huawei.hu és a www.huawei.com honlapon találhatóak.

Keressen minket a Huawei Device Hungary Facebook-oldalán:
http://www.facebook.com/HuaweiDeviceHungary

Kövesse híreinket a Twitter-en is:
https://twitter.com/huaweipress

Termékeinkről további információt talál a Youtube-on:
http://www.youtube.com/user/HuaweiPress

Sajtókapcsolat:

Gecse Mariann
PR Manager
Huawei Technologies Hungary Kft.
1138 Budapest, Népfürdő utca 22.
Mobil: +36 30 637 8526
mariann.gecse@huawei.com

Jakab Emese
Terminal Marketing Manager
Huawei Technologies Hungary Kft.
1138 Budapest, Népfürdő utca 22.
Mobil: +36 30 415 6333
emese.jakab@huawei.com

Kovács Viola
Account Executive
Morpho Communications
1037 Budapest, Montevideo u. 10.
Tel: +36 1 488 0255
Fax: +36 1 488 0254
kovacs.viola@morpho.hu