Tapasztalja meg a HUAWEI Ascend Mate2 4G erejét

Tapasztalja meg a HUAWEI Ascend Mate2 4G erejét

A Huawei piacra dobta az új, 6,1 hüvelyk méretű kijelzővel rendelkező okostelefonját a las vegasi szórakoztatóelektronikai vásáron, a CES 2014-en.

Las Vegas, Amerikai Egyesült Államok, 2013. január 6. – a Huawei, a világ egyik vezető informatikai és távközlési (ICT) megoldásokat szállító vállalata piacra dobta a HUAWEI Ascend Mate2 4G készüléket a 2014. évi las vegasi szórakoztatóelektronikai vásáron (CES). A 4G LTE-képes okostelefon a Huawei fantasztikus, új terméke, amely az embereknek világszerte még hosszabb idejű üzemidőt biztosít és még nagyobb képernyője van, hogy élni lehessen minden pillanat kínálta lehetőséggel. 6,1 hüvelyk méretű IPS képernyőjével, hosszan tartó, 4050 mAh[1] teljesítményű akkumulátorával, 1,6 GHz-s, négymagos processzorral és 5 megapixeles, előre néző kamerájával a HUAWEI Ascend Mate2 4G tökéletes választás a szüntelen szórakoztatás igénybe vételéhez, a készülékkel hat film tekinthető meg, vagy 100 órányi zene hallgatható a memóriából az akkumulátor egyetlen feltöltésével.

– A HUAWEI Ascend Mate2 4G készülékkel a szupergyors kapcsolódás előnyeit és kényelmét nyújtjuk az embereknek – jelentette ki Colin Giles, a Huawei Consumer BG, azaz lakossági üzletcsoportjának ügyvezető elnökhelyettese. – A HUAWEI Ascend Mate2 4G nagy teljesítményű, hogy a mobil generáció számára szüntelen szórakoztatást biztostson. Ők például elvárják a fényképalbumok másodperceken belüli fel- és letöltésének lehetőségét, illetve mobil irodaként szeretnék használni telefonjukat.”

Az okostelefon egyedülálló energiatakarékos technológiája több mint 30 százalékkal növeli a teljesítményt osztálya más okostelefonjaival összehasonlítva. A HUAWEI Ascend Mate2 4G mindössze 9,5 mm vastag, stílusos formája és ergonomikus tokja lehetővé teszi, hogy kényelmesen elférjen a kézben.

A HUAWEI Ascend Mate2 4G a Huawei saját Emotion UI 2.0 technológiájával felszerelt.[2] Az intuitív felhasználói felület rendelkezik a Huawei One-Hand technológiájával, amely egykezes kezelést tesz lehetővé.
A HUAWEI Ascend Mate2 4G méretéhez képest 79 százalékos a képernyőmérete. A készülék lebegő ablak funkciója mindenkor biztosítja a több feladatot egyszerre végző felhasználók számára a feljegyzésekhez, az üzenetekhez, a naptárhoz és a számológéphez való hozzáférést. A Huawei Simple UI felhasználói felület technológiája segíti a könnyű testre szabást, ideális azok számára, akik szeretik megőrizni egyszerű formában a kezdőképernyőjüket. A mindenkori kényelmes kezelést biztosítja az okostelefon kesztyűben törtánő használatát.  Vezetés üzemmódja pedig lehetővé teszi a hanggal való aktiválást menet közben.

A 6,1 hüvelyk méretű képernyővel a HUAWEI Ascend Mate2 4G ideálisan alkalmazható dokumentumok megtekintésére, filmnézésre vagy képek böngészésére. A HUAWEI Ascend Mate2 4G készülék 13 megapixeles, 2.0 rekesszel rendelkező, BSI hátsó kamerájával spontán készíthetünk és nézhetünk meg kristálytiszta és professzionális minőségű fényképeket, bármilyen alkalomról legyen is szó. Az okostelefont megfordítva láthatóvá válik a HUAWEI Ascend Mate2 4G 5 megapixeles előre néző kamerája, amely függőleges panoráma és automatikus szépítési funkciója van. Különböző effektettel vicces önarckép készíthető.

A HUAWEI Ascend Mate2 4G folyamatos kapcsolódást tesz lehetővé. Tartózkodjon a felhasználó akár az irodában, legyen úton vagy akár otthon, a HUAWEI Ascend Mate2 4G villámgyors LTE Cat4 kapcsolata biztosítja fájlok feltöltését egy pillanat alatt, akár 150 Mbps sebességgel. A HUAWEI Ascend Mate2 4G teljes körű támogatást nyújt az összes biztosított kapcsolódási lehetőségre, beleértve a WiFi és a Bluetooth 4.0 kapcsolatokat is.

Annak érdekében, hogy még színesebbé és szórakoztatóbbá varázsolja a HUAWEI Ascend Mate2 4G készüléket, további tartozékok, például Bluetooth fejhallgató, stílusos tok és színes, külső akkumulátorok is vásárolhatók.

– Vége –

 

A Huawei Consumer Business Group-ról

A Huawei termékei és szolgáltatásai 2012. végén már a világ 140 országában voltak elérhetőek, a világ lakosságának több mint egyharmada tartozik ügyfelei közé. A Huawei ezen túlmenően több, mint 16 K + F központot hozott létre szerte a világon, olyan országokban, mint az Egyesült Államok, Németország, Svédország, Oroszország, India és Kína. A Huawei három üzleti csoportjának egyikeként, a Huawei Consumer Business Group (BG) termékek széles választékát állítja elő, ideértve a mobil szélessávú (MBB) készülékeket, otthoni berendezéseket, mobil telefonokat és felhő-technológiai szolgáltatásokat. A Huawei Consumer BG fiatal, fejlődő csoport, 2013. harmadik negyedévében okostelefon eladásaival 3. volt a világon. A Huawei Consumer BG elkötelezetten teljesíti a lehetetlent is, a kommunikáció révén gazdagabbá teszi az emberek életét, egyre több emberhez juttatva el a technológia előnyeit és örömét szerte a világon.

További információ elérhető a Huawei Consumer BG online kapcsolatán: consumer.huawei.com/en/
A Huawei Consumer BG híreit követheti:
Facebook: facebook.com/huaweidevice
Twitter: twitter.com/HuaweiDevice
Google+: plus.google.com/+HuaweiDevice
YouTube: youtube.com/user/HuaweiDeviceCo
Flickr: flickr.com/photos/huaweidevice

 


[1] Csak tájékoztató jellegű adat, a tényleges akkumulátorméret ettől eltérő lehet az egyes területeken.
[2] Csak tájékoztató jellegű adat, a felhasználói felület verziója eltérő lehet az egyes területeken.